колата скаса ангренаж и реших да не я правя вече разпродавам я на части защото знам аз колко сам тарсил за нея и накрая сам вземал от магазина имам и газова с 20 литра газ за 150 лв чисто нов саединител валео за 100 лв бобината е нова магнет марели и мноо други нови не6та все о6те всичко е налично за повече не6та 6те има и по добра цена 6те пра6там и снимкиии
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фиат браво 1,6 16V тамно синя на части ниски цени
Collapse
X
-
колега, трябва ми атнената, въшната част, която е завита за тавана отгоре.това черното пластмасовото се маха и отдолу има един кръстат винт на една планка, която държи антенатаТрябва ми планката със все антената, моята се отчупи то планката.пиши лично да се спазарим ако ти се занимава, ще дам имейл да пратиш снимка.Brava 1.6 EL, '98
182A4
Коментар
-
Re: фиат браво 1,6 16V тамно синя на части ниски цени
shtereff написа:колата скаса ангренаж и реших да не я правя вече разпродавам я на части защото знам аз колко сам тарсил за нея и накрая сам вземал от магазина имам и газова с 20 литра газ за 150 лв чисто нов саединител валео за 100 лв бобината е нова магнет марели и мноо други нови не6та все о6те всичко е налично за повече не6та 6те има и по добра цена 6те пра6там и снимкиии
Коментар
-
Re: фиат браво 1,6 16V тамно синя на части ниски цени
shtereff написа:колата скаса ангренаж и реших да не я правя вече разпродавам я на части защото знам аз колко сам тарсил за нея и накрая сам вземал от магазина имам и газова с 20 литра газ за 150 лв чисто нов саединител валео за 100 лв бобината е нова магнет марели и мноо други нови не6та все о6те всичко е налично за повече не6та 6те има и по добра цена 6те пра6там и снимкиии
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар