Иначе праговете са в мен и ако имаш интерес ще се разберем допълнително. Може да направим и коментар по цената...Както споменах по рано ще има още "Abarth" изпълнения...Очаквам в скоро време да имам в наличност-Предна броня,волан,скоростен лост и добавка за задна броня,също "Abarth"....В най-скоро време ще имам и снимки
Колеги праговете са истински "Abarth"....Както казах възможен е коментар по цената...не се срамувайте да питате ... Ако някой му трябва нещо "Abarth" изпълнение да пише...Оговарям на всякакви въпроси.
Колега имам запитване аз съм представител на Фиат Браво клуб Пловдив искам да направя запитване за 10 прага и 10 брони Абарт, да ми направиш някаква комплексна цена. Кажи от какъв материал са пластмаса,стъклопласт?Какво друго абарт имаш в наличност?
Колега имам запитване аз съм представител на Фиат Браво клуб Пловдив искам да направя запитване за 10 прага и 10 брони Абарт, да ми направиш някаква комплексна цена. Кажи от какъв материал са пластмаса,стъклопласт?Какво друго абарт имаш в наличност?
Колега материала от който са изработени праговете,както и предна броня и задна добавка е стъклопласт...Колега виж сега как стоят нещата,въпроса е че имах само в наличност тези прагове и с 1000 зора ги продадох за смешната цена от 100 лева, искам да кажа че частите се вкарват директно от Италия...Днес дори нямах време да побликувам и другите обяви за останалите части който имах (предна броня,добавка за задната,както и волан,стелки и топка за скоростен лост)....Много бързо се "излапаха"...Просто колега незнам кога ще имам пълния комплект.....Относно цените колега,естествено че ще има голяма отстъпка...Зависи обаче и от състоянието на частите,понеже някой се свалят от коли,а други се закупуват отделно...Ако имате и други въпроси,на ваше разположение съм Поздрави
Коментар