Марини имам но трябва да си го провериш дали работи - не съм го слагал още (така се получи че търсех един а попаднах на 2 + разни дреболии клапанчета и прочие).ПП: Честита Темпра !
Марини имам но трябва да си го провериш дали работи - не съм го слагал още (така се получи че търсех един а попаднах на 2 + разни дреболии клапанчета и прочие).ПП: Честита Темпра !
извинявай, че не съм ти отговорил, чак сега виждам че си писал отгоре. какво си избираш от споменатите неща или колко искаш за изпрителя? мерси за темпрата сега тъкмо почвам да я правя
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
извинявай, че не съм ти отговорил, чак сега виждам че си писал отгоре. какво си избираш от споменатите неща или колко искаш за изпрителя? мерси за темпрата сега тъкмо почвам да я правя
Не осмислих навреме че гуми/джанти са ти 13" а аз съм на 14".Помисли за летите - трябва да видиш моите железни и да решиш колко пари е разликата.Изпарителя не съм го и пускал за продан - според мен струва максимум 30 лева. Ако ще имаме сделка лети-железни джанти - най-добре той да е част от плащането по нея (от моя страна).
сега в събота ходих до колзодуй и видях джантите. в момента са свалени, вече си имам железни така че бартера отпада. остава чиста продажба, нека се разберем на лични за цена и въобще
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар