този път наистина ще ги хвърля в боклука- имам вътрешно огледало-като за без пари е става, имам пластмасата под волана, имам акумулатор-ще го допълня и ще го заредя предполагам ще свърши работа още около година, преди по-малко от 1 година излезе от 2 годишната си гаранция, крива джанта 13 /поправимо/, перфектна гума с перфектна джанта файерстоун 185 по спомени на около 2000 км да е абе чистак нова си е. айде някой дето има уно да дойде да ги отнесе само ми пречат а ми е съвестно да ги хвърля. мисля имах един мигач преден ама трябва да проверя. всичко го подарявам, само идеалната гума й искам 2 бири.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За последен път подарявам това за Уно
Collapse
X
-
stef написа:ако на огледалото му е здрав механизма за настройка /не тва където да не те заслепяват ами където е на ябълка при другите коли/ може да ми го "увиеш "при таблотоLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba84 написа:stef написа:ако на огледалото му е здрав механизма за настройка /не тва където да не те заслепяват ами където е на ябълка при другите коли/ може да ми го "увиеш "при таблотоTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
stef написа:pakumba84 написа:stef написа:ако на огледалото му е здрав механизма за настройка /не тва където да не те заслепяват ами където е на ябълка при другите коли/ може да ми го "увиеш "при таблотоLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
ivo_red написа:провери за мигача,че моя е пукнатиначе за джантата с гумата също няма да ми е излишнаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:ivo_red написа:провери за мигача,че моя е пукнатиначе за джантата с гумата също няма да ми е излишнаFIAT Uno 45 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар