Здравейте колеги.Пускам в продажба старото гърне на пунтото поради причината че сложих оригиналното му и това си ми седи така.Гърнето е на около една година в перфектно състояние, просто ми мина мерака за такива работи.Звука е много приличен и плътен. Хубавото е че на постоянни обороти утихва много и не пречи при по дълги пътувания.Намира се в Пловдив но мога да го пусна по желан от вас куриер с наложен платеж.Цена 60лв.За контакти ЛС,Skype, или 0897876721 ТодорСнимки:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам крайно гърне тип "двуцевка"
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Filcov написа:цената ли е висока колеги||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
винаги ми е било интересно какъв ще е резултата ако се сложи на дизелова кола!? някой има ли наблюдения?6. ОФФТОПИК-ът няма да се толерира! Отговорите на обявите трябва да са пряко свързани с обявите и да са написани точно и ясно, така че да се избягват ненужните дискусии. Модераторски екип на fiat-bg.orgRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
имам съмнение че ще започне да работи като Икарус ..... но някой ако си е правил експерименти нека сподели6. ОФФТОПИК-ът няма да се толерира! Отговорите на обявите трябва да са пряко свързани с обявите и да са написани точно и ясно, така че да се избягват ненужните дискусии. Модераторски екип на fiat-bg.orgFiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth
Коментар
-
Аз си мислих че има фенове и мераклии за такива неща тука .... явно ще си остане в избата да събира прах 6. ОФФТОПИК-ът няма да се толерира! Отговорите на обявите трябва да са пряко свързани с обявите и да са написани точно и ясно, така че да се избягват ненужните дискусии. Модераторски екип на fiat-bg.orgFiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth
Коментар
-
Двоумя се да зарадвам моето Браво с това гърне, но на мотор 1.4 само визия ще има според мен не и звук.6. ОФФТОПИК-ът няма да се толерира! Отговорите на обявите трябва да са пряко свързани с обявите и да са написани точно и ясно, така че да се избягват ненужните дискусии. Модераторски екип на fiat-bg.orgAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Аз имам дизел с подобно гърне и нищо не се чува само тракането на мотора :D А и съм карал хонда 1.4 с по голямо гърне ама ремус и бая стабилен звук вади (БМВ-тата пасти да ядат) Колега твойто каква марка е?6. ОФФТОПИК-ът няма да се толерира! Отговорите на обявите трябва да са пряко свързани с обявите и да са написани точно и ясно, така че да се избягват ненужните дискусии. Модераторски екип на fiat-bg.orgАЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.
Fiat 1100L 42г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар