Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Заден амортисьор за Fiat Marea Weekend - цена 20 лв.

Collapse
Заключена тема
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Заден амортисьор за Fiat Marea Weekend - цена 20 лв.

    Продавам 1 бр. заден амортисьор за Fiat Marea Weekend 1.8 16V. Предполагам, че става и за мареи с друг двигател. В момента е на моята кола за проба, за да търся причината за твърдото минаване със задна дясна гума през неравности. След като се оказа, че промяна няма, ще си връщам оригиналния амортисьор, а този го продавам.Амортисьорът е здрав, не е изпуснал, возията може би е малко по-твърда, в сравнение със стария амортисьор, но задницата е много стабилна! Тествах го на два пъти по завоите до Равногор и обратно (общо 160 км.), държи се перфектно! Който е минавал оттам, знае за какви завои става дума. На цвят амортисьорът е червен, ако има значение. Утре, като го сваля, ще го снимам и ще ви кажа и точно какви означения има върху него.Цена: 20 лв.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

    #2
    Ето и снимките. Надписите са същите, като на моя стария син амортисьор: Gas compression... Здрав амортисьор, само за 20 лв.!
    Прикачени файлове
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

    Коментар


      #3
      амортисьор

      Колега свали на 15 лв и ми го пращай по Еконта.Ще ти се доверя,че е изправен.Ако си съгласен пиши да ти дам адрес и телефон за доставката.Поздрави

      Коментар

      Working...
      X