Продавам предни спортни пружини H&R 29 976 VA , за Фиат Купе 2.0 16 Турбо са по каталог.Трябва да стават за всичко що е на платформа Типо.Свалят с 35мм,в добро състояние,цена 60лв,за контакти на лични или на 0887 973 821
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спортни пружини H&R
Collapse
X
-
S.W.A.T. написа:Здрасти, чудя се дали ако сложа тези пружини на типото с джантите от делта/et27/ има вероятност да си обърна калниците :] Колко твърди са спрямо оригиналнитеНе съм ги слагал,изпаднаха ми ,но понеже не ми вършат работа ,а заемат място и реших да ги продам.П.П.Я дай една снимка на Типо-то с тези жанти
Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Здрасти Иване, премери хубаво пружините, защото турбо купето имаше разлика с атмосферното не само в шенкелите но и в пружините и амортесьорите. Казвам го защото се опитах да сложа спортни пружини от 145-ца на Купе турбо и се оказа че пружините на Купето са с по-голям диаметър и пружините на алфата не влизаха в долния фланец на амортисьора. Просто ги примери за да не заблудиш несъзнателно някой. Успех
Коментар
-
VET написа:Здрасти Иване, премери хубаво пружините, защото турбо купето имаше разлика с атмосферното не само в шенкелите но и в пружините и амортесьорите. Казвам го защото се опитах да сложа спортни пружини от 145-ца на Купе турбо и се оказа че пружините на Купето са с по-голям диаметър и пружините на алфата не влизаха в долния фланец на амортисьора. Просто ги примери за да не заблудиш несъзнателно някой. УспехКачвам снимки на пружините поставени на оригинални амортисьори от Фиат Купе 2.0 16,пасват идеално
Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар