Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам изгоряло Пунто 2000г 1100лв / на части

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Топка скоростен лост, и под нея пластмасата(пръстен) която държи кожения маншон(и ако е здрав направо и за него цена)

Коментар

bobitur написа:
      Топка скоростен лост, и под нея пластмасата(пръстен) която държи кожения маншон(и ако е здрав направо и за него цена)
      имаш лично

Коментар

клега имаш ли ограничителя за шофиорската врата ? и цена ?

Коментар

крик? състояние, снимка и цена?

Коментар

цена за ел. мотора на хидравликата?
            алфа 156 2,4 jtd 98г.
            пунто 1,9 jtd 00г.

Коментар

Благодаря, до тук е продадено волана с еърбега декоративния ЗАДЕН спойлер декоративните СТРАНИЧНИ спойлери алуминиевите джанти десния сенник от интериора главата на двигателя с клапанитекалъфа на ск. лост с пластмасовия държач очакквам предложения за останалите неща

Коментар

Така и нищо не ми каза на офертата за жабката?

Коментар

Коментар

Относно задна дясна главина

Здравей,Аз имам Пунто 1.9JTD - 2000г., трябва ми задна дясна главина с ABS, но не съм сигурен дали са еднакви.Ако може дами ипратиш снимки и кажи цена за главата?Благодаря ти предварително!

Коментар

колега, дай сведения за колата- къв двигател и т.н. Трябва ми бордовия комп., централата на инжекциона, имобилайзера, таблото с бушоните и ключалката с ключ?
                      Нищо не знаеш докато не опиташ това което знаеш !!!

Коментар

Коментар

Колега, да ти се намира саморегулиращият се механизъм за задните накладки?Ако имаш давай оферти на ЛС или скайп
                          Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

Коментар

Благодаря, до тук е продадено волана с еърбега декоративния ЗАДЕН спойлер декоративните СТРАНИЧНИ спойлери алуминиевите джанти десния сенник от интериора главата на двигателя с клапаните калъфа на ск. лост с пластмасовия държач очакквам предложения за останалите неща Важно, собственника на колата все още не желае да продава неща от ходовата част, за момента само едрогабаритните неща и вътре от и по купето.Причината е, че колата е пред дома му и може да се наложи да се мести

Коментар

:D

Коментар

Търся си двигател за дясно ел.стъкло.Машинки за задните колани(където се закопчават).Малка тонколонка от другата страна на страничното огледало. Имам отворена тема в Търся авточасти.Ако можеш пиши ми на лично какво има какво не и цени 10x
                                Fiat Punto JTD HLX 1999

Коментар

Working...
                                X