Колеги днес си сложих 15-ките да ги видя как ще седят.Джантите са momo 7j ет30 с гуми 195/55/15Сега на мръкнало ги слагах,че нали все нямам време.Покарах я,малко ми е твърдичко,ама може да се преживее.Най-разочарован останах като видях отзад как седят,има много малко място до калника и с 5 човека ще закачат според мен на 100%.Отпред са добре.Не съм сложил гуми на 50,защото ще вози доста твърдо.Голям мерак ми бяха тези 15-ки,ама май нещата отиват на бартер.Вижте на снимките за какво говоря.Утре ще кача 4-ма колеги в работата и ще видим как ще е,ама ще закача според мен.Много са изнесени джантите .Ако има някой с типо с такива параметри на гумите и жантите нека сподели дали му закача с повече хора.п.п.Моля модераторите да не ми трият темата,утре ще кажа със сигурност дали ще ги пускам на бартер.Пуснах темата с снимки за да видят евентуалните заинтересовани как стоят и да събера мнения за това,ако закачат с какво мога да ги заменя.Ето и снимките:Джантите седят уникално на колата и отдалече борда блести в тъмното,а дори не е мит и полиран.Немога да си намеря място от яд че ще закачат.Евентуално ако закачат ще търся бартер пак за 15 ама 6J максимум и с по голямо ET,бартерите за джанти от браво HGT не ги приемам просто защото ми грознеят.(лично мнение)Ако някой има нека сподели снимки на типовци с жанти от купе примерно или някви други по масови на фиат.п.п.Не съм със спортно окачване на снимките,въпреки че имам налично такова,но май ще отиде на пазара и то.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
15-ки momo,може бартер за други 15-ки !!
Collapse
X
-
GODSMACK` написа:колега интересуваме само джантите продаваш ли гиFiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
GODSMACK` написа:а от спортното окачване ме интересува имаш ли предни пружини (спортни) червениFiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар