Джантите са от алфа и имат леки надрасквания по тях, но не са удряни заваряни и разни такива, ибщо взето са в добро състояние, не са карани в България. Цена 200лв без гуми. Или бартер за такива от фиат 15" с доплащане от моя страна или някакви други 15ски.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Джанти 15" 6j 4х98
Collapse
X
-
Ет немога да кажа точно, защото не съм го гледал то е стандартно за тези завдоските мисля, но ако си сериозно заинтересуван ще погледна/на село в гаража са ми/. А за 2 няма смисал да ги продавам по 2, защото другите 2 няма какво да ги правя. Намери някой др да търси 2 и ги вземете заендо, се пак са на 200 лв 15". Поздрави
Коментар
-
Re: Джанти 15" 6j 4х98
Momchil_Vt написа:Джантите са от алфа и имат леки надрасквания по тях, но не са удряни заваряни и разни такива, ибщо взето са в добро състояние, не са карани в България. Цена 200лв без гуми. Или бартер за такива от фиат 15" с доплащане от моя страна или някакви други 15ски.
Коментар
-
Джанти
Колега джантите са добри. Бих ги взел но не знам как ще стигнат до мен защото съм от Хасково.Аз имам и комплект 4бр. 15ки за Фиат 7Jx15Н2 ЕТ35 5лъча и са перфектни даже новобоядисани, но не мога да кача снимки защото не мога да ги преформатирам. Пуснал си една снимка с оригинална Фиат джанта, такива джанти имам 2 бр. ако трябва да свършим на някой.djj
Коментар
-
Колега прати ми снимка на твоите 15ски на momchil.v.t@gmail.com а инъчи става с ЕКОНТ да ги изпратя стига да ти харесват и да ги искаш. Поздрави
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар