Мерси на колегите които ме подкрепят . Няма проблем за спама колкото и да ме утоварят за корекции на цената няма да стане . Както вече казах който иска такива джанти брои мангизите и ги взима . Знам че е криза за мене също е криза но вече приключих с подаръците .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам лети джанти 17-ки от Фиат Стило 4x98 7ј
Collapse
X
-
Racer GT написа:daniel_loko написа:колега не искам да ти спамя излишно но и според мен ти е малко височка цената..това че джантите са с гуми не ги оскъпява с 200-300лв..а вече 16-17 цолови джантета се намират за по 200-250лв..все пак хората са в криза..не казвам че джантите не си струват парите но мисля че ако им коригираш леко цената ще имаш по-бърза продажба..
Коментар
-
daniel_loko написа:Racer GT написа:daniel_loko написа:колега не искам да ти спамя излишно но и според мен ти е малко височка цената..това че джантите са с гуми не ги оскъпява с 200-300лв..а вече 16-17 цолови джантета се намират за по 200-250лв..все пак хората са в криза..не казвам че джантите не си струват парите но мисля че ако им коригираш леко цената ще имаш по-бърза продажба..
Got nos?
Коментар
-
daniel_loko написа:Racer GT написа:daniel_loko написа:колега не искам да ти спамя излишно но и според мен ти е малко височка цената..това че джантите са с гуми не ги оскъпява с 200-300лв..а вече 16-17 цолови джантета се намират за по 200-250лв..все пак хората са в криза..не казвам че джантите не си струват парите но мисля че ако им коригираш леко цената ще имаш по-бърза продажба..
Коментар
-
Такива джанти ~2007-ма година в стария форум един пич ги продаваше за 800-900 лева и беше сканирал бележка от автокъщата в германия - с цена 380 евро. Ай намери ми 17-ки на 4х98 с отвор 51,8 за 200 лева - и какво значи бомбок? Те само капачетата им на магазина струват сигурно близо 200 ... и аз оспамих , за което се извинявам.
Коментар
-
niko_ymn написа:Такива джанти ~2007-ма година в стария форум един пич ги продаваше за 800-900 лева и беше сканирал бележка от автокъщата в германия - с цена 380 евро. Ай намери ми 17-ки на 4х98 с отвор 51,8 за 200 лева - и какво значи бомбок? Те само капачетата им на магазина струват сигурно близо 200 ... и аз оспамих , за което се извинявам.
Коментар
-
sUkI написа:Колега,ти си най-компетентен на тема фарове и джанти...Едното било скъпо,другото евтино.Като нямаш пари да ги купиш джантите си трайкай и си карай железарките!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар