Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Типо 1.6 един вал на части

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги, продавам на части Фиат Типо 1.6, 91г.Двигателя е 1.6 (159 А3 04, 75HP (55kW) (моноинжекция, едновалов)Цвета е сив металик (води се Grigio Zermat Met) номер на цвета - 630Без люк на покрива, с жълти предни мигачи.Колата е още целокупна, като до тук са продадени:седалкитесенницитегумите с джантитеволанастраничните огледалаключалките на левите вратимеханизма за стъклото на задната лява вратаплафоните за осветление на номераКолата не е моята, правя услуга и цените ще са да не казвам смешни. Снимки ще кача утре.телефон: 0899/635 834скайп: se_mi_innamoroна лични или пък тук в темата

десен эаден калник цена ?

Коментар

Колега, двигател + скорости, цена ?

Коментар

Ето снимките:
        Прикачени файлове

Коментар

И двигателното:
          Прикачени файлове

Коментар

dlg написа:
            Колега, двигател + скорости, цена ?
            Кажи и с какво да е оборудван двигателя (динамо, стартер, колектори, инжекция, помпа на хидравликата) или гол двигател и ще се разберем нещо.

Коментар

Корите на вратите:
              Прикачени файлове

Коментар

Колега, джанти цена и размер? Ако може на ЛС, благодаря предварително.
                Opel Vectra A 2.0i 1990г.

ex: Fiat Brava 1.9 JTD 2000г.
                Ford Scorpio 2.0i 16V 1997г.
                Citroen ZX 1.4mi 1992г.

Коментар

Аз да се похваля, със седалките оборудвах Чибурашка, наистина за никакви кинти... Много яко стана, сега мисля викенда да ги разфасовам и да ги изпера, че така от чужда кола ми е малко терсене още. Иначе Типарката я видях, има още някои работи дето харесах и са хубави, ма засега няма парички повече, после ако остане нещо неоглозгано

Коментар

Седалки, предни и задни плюс кори, налични ли са? Цена?
                    Bravo 1,2 16V

Коментар

Re: Типо 1.6 един вал на части

zlk написа:
                      Седалки, предни и задни плюс кори, налични ли са? Цена?
                      Корите на вратите останаха само (на горните снимки). Сeдалките са вече при колегата bubachko. Цената е колкото ти определиш.

Коментар

bravajtd написа:
                        Колега, джанти цена и размер? Ако може на ЛС, благодаря предварително.
                        Колега, джантите са в списъка "продадени". Иначе са 14-ки фондметали, но не са за хора от форума - много са криви и с дефекти. Блъскани са с 60 в бордюр. Съжалявам.

Коментар

До тук са продадени:седалките сенниците гумите с джантите волана страничните ел. огледала със системата за контролключалките на левите врати механизма за стъклото на задната лява врата плафоните за осветление на номеракората на таванабронитеауспухапреден пепелникджабкатадигиталното табло

Коментар

bubachko написа:
                            Аз да се похваля, със седалките оборудвах Чибурашка, наистина за никакви кинти... Много яко стана, сега мисля викенда да ги разфасовам и да ги изпера, че така от чужда кола ми е малко терсене още. Иначе Типарката я видях, има още някои работи дето харесах и са хубави, ма засега няма парички повече, после ако остане нещо неоглозгано
                            Със здраве да си караш седалчиците. Изпери ги и да кажеш дали са удобни за... тез трите неща. Волана изправи ли се?

Коментар

До тук са продадени: седалките десния сенник гумите с джантите волана страничните ел. огледала със системата за контрол ключалките на левите врати механизмите за стъклата на двете леви врати плафоните за осветление на номера кората на тавана броните ауспуха преден пепелник джабката дигиталното таблопредните амортисьорималките мигачи на калниците

Коментар

Working...
                              X