Колеги, продавам си алармата, оригинална италианска е не е слагана в България, така си дойде колата с нея, но беше изключена Цена 50 лева, утре ще я снимам и ще кача снимки, пращам с ЕКОНТ
Колеги ето снимките ... Това са на сестра ми ноктите не се стряскайте Много се извинявам за забавянето, но от работа не мога да се освобода ... Поздрави на всички Снимки:
Хайде колеги, цената ли е твърде висока или никой няма интерес
Колега, при положение, че няма дистанционни / поне 20лв/, схема за монтаж/ трябва да се монтира в сервиз/още 20лв/ и куриерска услуга с наложен платеж /около 6 лв/ и цена на алармата 40-50лв говорим за аларма втора употреба за около 100лв. Извинявай, но лично аз за тези пари ще си взема нова с гаранция и монтаж. Поздрави и лек ден
Хайде колеги, цената ли е твърде висока или никой няма интерес
Колега, при положение, че няма дистанционни / поне 20лв/, схема за монтаж/ трябва да се монтира в сервиз/още 20лв/ и куриерска услуга с наложен платеж /около 6 лв/ и цена на алармата 40-50лв говорим за аларма втора употреба за около 100лв. Извинявай, но лично аз за тези пари ще си взема нова с гаранция и монтаж. Поздрави и лек ден
Колега аз съм написал горе, че цената може да се договори при интерес
Коментар