Продавам Фиат Брава TD100 на частиЗдрав двигател, турбо, интерколер и дрИмам калници, капак врати, почти всички пластмаси от вътрешната част на купето, перфектни.И много други.От София съм, работря и с куриерТел: 0877777725
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Фиат Брава TD100 на части
Collapse
X
-
dani389 написа:Малко снимки може ли да добием по ясна представа.По скоро ме интересуват пласмасите в багажника лявата и дясната кадето са говорителите и на задния праг от вътре зад водача.
Коментар
-
Ето и частите които са ми налични в момента.Казанче за чистачкиСреден панел CD, Духалки, ПарноДесен стопЖабкаБарчеГорна централна духалкаКилометражГорна кора на двигателПодкалник заден десенПодкалник преден (страна??)Пепелник преденЗадна страна на стоповеЦентрален въздуховод на филтърТопка скоростен лостЖабка - ляваMеталното рамо от предното моторче на чистачкитеЖабка - горна дяснаВолан - коженABSЧистачка - заднаМоторче за чистачки - ЗадноСервоПраг - заден вътрешен ляв ПВЦКазанче за антифризЖило на газтаПлафон на задна броняКапак за бушони при двигателяAIRBAG ЦентралаМаншон за ръчна спирачкаДръжки за отваряне - вътрешни 3брТабло бушони - вътрешноФилтръ кутия - долна частПепелник - заденПомпа за съединител - вътрешнаКазанче за хидравликатаТампон на двигателя - доленТампон на двигателя - страниченТампон на двигателя - Горен Помпа за съединител - външнаКапачка за резервоарКапачки за колони - задна кораКапак за резервоарИнсталация
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар