Здравеите колега колата беше на моя приятелка,но за жалост срещна един блок.Колата е одарена отпред,но двигатела не е засегнат!!!Няма предни калници,предна броня,фарове,хаогени,и радиатори вс. друго по колата е налично...Малко инфо за колата:Червено Фиат Браво 1.8 16в с климатик,ел стъкла,ел огледала,SRS и централнои малко история на колата: Бравото ходихме да го избираме заедно с нея харесахме го и го взехме...Аз лично му смених:Съидинител комплект нов,масла,всички ролки и ремаци ама без компромис имам впредвит и тези на пистовите ремъци,всички филтри и гумите дори,но за съжеление откраднаха две от тях барабар с джантите,които бяха 15-ки оригиналните алуминиеви за модела,сега са само две...,но да се върнем към предишното и след тази операция девойката я покара точно 12дни и се подхлъзна на един завой и се спря челно в блока....Та ако имате интерес пишета ако ви е по-лесно ме търсете на 0896761191или на 0883354041-ПавелА сега едно списаче с частите поне за които се сещамПреддни амортисьори с пружини-60лв/брСамо амортисьори-40 лв/брШенкели с лагери-50лв/брпредни носачи-25лв/брдискове-25лв/брСпирачни апарати-35лв/брполуоска къса--40лв/брполуоска дълга-60лв/брзадни барабани-25лв/брзаден мост-120лвможе и по отделно моста по договарянезадни амортицьори-30лв/брЗа всичко останало ще се разбирам на лични или в темата или по тела,на който както му е удобноТова е засега............................................
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Фиат Браво 1.8 16в на части-Промоция
Collapse
X
-
Колега оригиналните стелки стоят ли ти и в какво състояние са?Може и само шофьорската но да е здрава и ненакъсана.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар