Аз съм скромен. Искам десен светлоотразител за Браво. Имам един от Браво, но не мога да го натаманя Липсва ми самия светлоотразител, а не основата т.е. само стъклото.
Имам излишни две топки за скоростен лост (сива-от Брава и черна-Мареа).Копчета за ел.стъкла за шьофьорската врата (част от едното копче е счупено).Имам и едни конектори за багажника(тези четири метални пластинки при които е и копченцето за светване на лампата в багажника) от Браво/-а.Ще видя какво друго мога да намеря и ще допиша,а и ще снимам тези по-горе описаните неща.Поздрави
Тъй като разочаровам вече двама колеги с тези пластини в багажника, понеже са нагорели (не го знаех като писах предния пост), реших да добавя и снимки, за да не пиша лъжливи постове Също така остана само сивата топка за скоростния лост.А копчетата са обещани на колега от форума - само трябва да ги взема от Ямбол и да ги снимам, да видим дали ще му харесат.
Подарявам ТРИ чисто нови свещи.Не съм сигурен точно за модела на свещите, но съм ги купувал за "FIAT Bravo HGT 2.0-20v".Довечера ще погледна точно модела и ще го допиша
Аз имам стари кабели за свещите на Пунто 1.2 75,работещи.Контактен ключ с една нагоряла клема,някои ако разбира може и да си го оправи и някои части от предна дясна врата.
Коментар