pakumba написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОДАРЯВАМ авточасти/аксесоари
Collapse
Важна тема
X
X
-
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
-
iee написа:pakumba написа:iee написа:Скоро ще имам спукано дясно външно ел. огледало с подгрев за Алфа 156. И в момента го имам, ама ми е на колата, все още не съм сложил новото. Не е много лошо спукано, вече година почти го карам така Аааааа, щях да забравя....ще е без датчика за температуратаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Използвам темата, че да не отварям нова.....Трябва ми някой да ми "подари" детско столче за кола за 3 годишно дете. Столчето ми трябва за 2-3 седмици. Подразбира се, че добрият човечец трябва да е от Варна или околностаТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Аз си търся емблема за моето фиатче...ако на някой му попадне от някъде да свирне...щото нещо нямам късмет,а на моргите не ми дават понеже после край с капака Така де...като дете аз ги гепих сега чаветата мен ощавиха. (иде реч за първото Пунто) да се уточняFiat Punto 55S 1.1 Petrol 1997 a.k.a Space Interceptor
Коментар
-
cls618 написа:Аз искам, ако някой може да ми подари тас 14" GIGA :P== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Ето така изглеждат, но са по светли.http://www.jdmperformance.co.uk/imag...cts/A67564.jpgI drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way......
Коментар
-
Някой случайно да има някакви гуми 15-ки зимни.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
sacheto написа:Благодарение на колегата svilens и аз вече съм със здрави капачета на късите светлини! :DAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар