аз пък имам болтове от железните джанти за браво подарявам ги който иска мисля че са 10 и 2 имам малко по-дълги от лети джантета са май бяха 2или 3
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОДАРЯВАМ авточасти/аксесоари
Collapse
Важна тема
X
X
-
mitenceto89 написа:Имам излишни две топки за скоростен лост (сива-от Брава и черна-Мареа).Копчета за ел.стъкла за шьофьорската врата (част от едното копче е счупено).Имам и едни конектори за багажника(тези четири метални пластинки при които е и копченцето за светване на лампата в багажника) от Браво/-а.Ще видя какво друго мога да намеря и ще допиша,а и ще снимам тези по-горе описаните неща.ПоздравиПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:svilens написа:Чакай ти говориш за дългите Сега се усетих. Ако не си намериш от някой от Пловдив мога да ти дам.Браво 1.6 16v 1996
Рено Лагуна 2 1.9 dCI.
Коментар
-
Имам и 2 комплекта фарове за Браво - ако на някой му трябва нещо - стъкла,ала-бала да пише лс и ще видя какво мога да направя. Два от тях са чисто нови Депо - карах с тях 1 месец, но не стават за никъв чеп - без ел машинки са и 2-та.ПС. Комплекта Депо го отнесе колегата cs_aleksandar. Надявам се да му свършат повече работа от колкото на менБраво 1.6 16v 1996
Рено Лагуна 2 1.9 dCI.
Коментар
-
svilens написа:Имам и 2 комплекта фарове за Браво - ако на някой му трябва нещо - стъкла,ала-бала да пише лс и ще видя какво мога да направя. Два от тях са чисто нови Депо - карах с тях 1 месец, но не стават за никъв чеп - без ел машинки са и 2-та.leave something of the happiness you bring
Коментар
-
Re: стило
ekna написа:Колеги за Стило подарявам касетофона(оригинал)ако на някой му трябва,и ляво огледало за браво.
Коментар
-
Скоро ще имам спукано дясно външно ел. огледало с подгрев за Алфа 156. И в момента го имам, ама ми е на колата, все още не съм сложил новото. Не е много лошо спукано, вече година почти го карам така Аааааа, щях да забравя....ще е без датчика за температуратаТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
iee написа:Скоро ще имам спукано дясно външно ел. огледало с подгрев за Алфа 156. И в момента го имам, ама ми е на колата, все още не съм сложил новото. Не е много лошо спукано, вече година почти го карам така Аааааа, щях да забравя....ще е без датчика за температуратаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар