Много си обичах шкодата и си ги кътам за спомен )Някак ме е срам да ги пусна за продан, защото цените са смешни, а в шкода клуба ще се избият да ми звънят като чуят, че са фрии Като ме понапъне глада ще ги наснимам и ще ги пусна за продажба ама не им е дошъл реда.
Преди една седмица дадох 30 лв. за стартер на шкодата на баща ми. (120L).От форума на шкода го взех.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Призовавам ви за 2-ри път през последната седмица да се придържате към заглавието на темата което е ПОДАРЯВАМ не търся си да ми подарят /прося си/ не мога да разбера що за овце сте в тоя форума ше ме извинявате ама сте такива просто сте уникални нямам думи !!!
Нещо някой фЯт 1.4 излишен да има някой за подаряване ... глупаво е така колеги, темата се зарива с глупости, а реално нещата от които някой може да има нужда се затрупват. По темата - Подарявам оригинален касетофон за Bravo/Brava/Marea, касетофончето е модел: AD 182 L , няма никакви забележки, даже до последно и касетки връткаше, снимки ще кача по-късно защото в момента не е в мен. Предпочитам човека да е някой от района, защото иначе няма да е точно "подарък" ,а ще трябва да си заплати 5лв за Еконт, поздрави ! П.П Снимките лейтър .....
Нещо някой фЯт 1.4 излишен да има някой за подаряване ... глупаво е така колеги, темата се зарива с глупости, а реално нещата от които някой може да има нужда се затрупват. По темата - Подарявам оригинален касетофон за Bravo/Brava/Marea, касетофончето е модел: AD 182 L , няма никакви забележки, даже до последно и касетки връткаше, снимки ще кача по-късно защото в момента не е в мен. Предпочитам човека да е някой от района, защото иначе няма да е точно "подарък" ,а ще трябва да си заплати 5лв за Еконт, поздрави ! П.П Снимките лейтър .....
ако някой има желание да си подари неизползваемите задни колани(без закопчалките) да драсне едно лично,че по моргите трябва да ходя да пробвам на място,не могат да ми кажат кой колан е за моята бричка
Коментар