mitenceto89 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОДАРЯВАМ авточасти/аксесоари
Collapse
Важна тема
X
X
-
Темата не е лоша, но е хаотична в този си вид и като набъбне с още няколко страници, ще стане практически безполезна. Иначе и аз имам няколко неща за подаряване:- Кора за багажника на fial palio weekend. Правена е от стъклопласт. Дадох 70 кинта да ми я направят, но след това си намерих оригинална. Палиото отдавна замина, но кората от стъклопласт прашасва в гаража. Не ми се иска да я изхвърля, може да свърши работа на някой.- Жило за съединител за фиат мареа 1.8 16V. Жилото е марка Malo, почти ново е, на по-малко от 1000 км. Беше монтирано на моята мареа, но не успя да се регулира и го смених с друго. Не давам гаранция за качеството му.- Тампон макферсон за преден амортисьор на фиат мареа 1.8 16V. Съвсем здрав е тампонът.- 3 бр. най-обикновени тасчета за джанти 14-киАко си харесате нещо, пишете на ЛС !Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Темата не е лоша, но е хаотична в този си вид и като набъбне с още няколко страници, ще стане практически безполезна. Иначе и аз имам няколко неща за подаряване:- Кора за багажника на fial palio weekend. Правена е от стъклопласт. Дадох 70 кинта да ми я направят, но след това си намерих оригинална. Палиото отдавна замина, но кората от стъклопласт прашасва в гаража. Не ми се иска да я изхвърля, може да свърши работа на някой.- Жило за съединител за фиат мареа 1.8 16V. Жилото е марка Malo, почти ново е, на по-малко от 1000 км. Беше монтирано на моята мареа, но не успя да се регулира и го смених с друго. Не давам гаранция за качеството му.- Тампон макферсон за преден амортисьор на фиат мареа 1.8 16V. Съвсем здрав е тампонът.- 3 бр. най-обикновени тасчета за джанти 14-киАко си харесате нещо, пишете на ЛС !ex.Мареа ТД100
Коментар
-
batabit написа:batabit написа:Някой ако му се намира касетка с аудио вход няма дам у откажа мога да разменя за старите ми обикновенни крушки КОито ми останах като сложих ксенона
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар