Имам излишни две топки за скоростен лост (сива-от Брава и черна-Мареа).Копчета за ел.стъкла за шьофьорската врата (част от едното копче е счупено).Имам и едни конектори за багажника(тези четири метални пластинки при които е и копченцето за светване на лампата в багажника) от Браво/-а.Ще видя какво друго мога да намеря и ще допиша,а и ще снимам тези по-горе описаните неща.Поздрави
Тъй като разочаровам вече двама колеги с тези пластини в багажника, понеже са нагорели (не го знаех като писах предния пост), реших да добавя и снимки, за да не пиша лъжливи постове Също така остана само сивата топка за скоростния лост.А копчетата са обещани на колега от форума - само трябва да ги взема от Ямбол и да ги снимам, да видим дали ще му харесат.
Остана само нагорялата пластина, ако може да закрепи положението при някой.А колегата за копчетата има ЛС със снимки
Темата не е лоша, но е хаотична в този си вид и като набъбне с още няколко страници, ще стане практически безполезна. Иначе и аз имам няколко неща за подаряване:- Кора за багажника на fial palio weekend. Правена е от стъклопласт. Дадох 70 кинта да ми я направят, но след това си намерих оригинална. Палиото отдавна замина, но кората от стъклопласт прашасва в гаража. Не ми се иска да я изхвърля, може да свърши работа на някой.- Жило за съединител за фиат мареа 1.8 16V. Жилото е марка Malo, почти ново е, на по-малко от 1000 км. Беше монтирано на моята мареа, но не успя да се регулира и го смених с друго. Не давам гаранция за качеството му.- Тампон макферсон за преден амортисьор на фиат мареа 1.8 16V. Съвсем здрав е тампонът.- 3 бр. най-обикновени тасчета за джанти 14-киАко си харесате нещо, пишете на ЛС !
Прикачени файлове
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Темата не е лоша, но е хаотична в този си вид и като набъбне с още няколко страници, ще стане практически безполезна. Иначе и аз имам няколко неща за подаряване:- Кора за багажника на fial palio weekend. Правена е от стъклопласт. Дадох 70 кинта да ми я направят, но след това си намерих оригинална. Палиото отдавна замина, но кората от стъклопласт прашасва в гаража. Не ми се иска да я изхвърля, може да свърши работа на някой.- Жило за съединител за фиат мареа 1.8 16V. Жилото е марка Malo, почти ново е, на по-малко от 1000 км. Беше монтирано на моята мареа, но не успя да се регулира и го смених с друго. Не давам гаранция за качеството му.- Тампон макферсон за преден амортисьор на фиат мареа 1.8 16V. Съвсем здрав е тампонът.- 3 бр. най-обикновени тасчета за джанти 14-киАко си харесате нещо, пишете на ЛС !
тасовете са супер колеги,вземайте ги аз си намерих тасове,инъче щях да ги отнеса тези....да добавя,че имам същия тас,но за 13 цолова джанта,ако на някой му требе да пише лично,имам и един стар 14-ка,не е такъв,а от тия оригиналните дето се слагат по мареите,мисля,че в гаража ми се вижда.
Подарявам 2 оригинални таса и 2-та са прегорели и се нуждаят от пребоядисване, но ако на някой му трябват да си завърши комплекта.такъв модел е единиятакъв е другия
Подарявам 2 оригинални таса и 2-та са прегорели и се нуждаят от пребоядисване, но ако на някой му трябват да си завърши комплекта.такъв модел е единиятакъв е другия
Коментар