Скоро ще имам спукано дясно външно ел. огледало с подгрев за Алфа 156. И в момента го имам, ама ми е на колата, все още не съм сложил новото. Не е много лошо спукано, вече година почти го карам така Аааааа, щях да забравя....ще е без датчика за температурата
подгрева има ли нещо общо с формата на стъклото на браво- т.е. ако мога да го наместя на огледало на браво, бих го взел
Честно да ти кажа не съм много в час, ама днес разгледах новото огледало и не разбрах как могат да му се изкарат чаркалаците Иначе ми се струва, че няма да стане, щото подгрева си е на самото стъкло.....
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Скоро ще имам спукано дясно външно ел. огледало с подгрев за Алфа 156. И в момента го имам, ама ми е на колата, все още не съм сложил новото. Не е много лошо спукано, вече година почти го карам така Аааааа, щях да забравя....ще е без датчика за температурата
подгрева има ли нещо общо с формата на стъклото на браво- т.е. ако мога да го наместя на огледало на браво, бих го взел
Честно да ти кажа не съм много в час, ама днес разгледах новото огледало и не разбрах как могат да му се изкарат чаркалаците Иначе ми се струва, че няма да стане, щото подгрева си е на самото стъкло.....
еее, здраве да е тогава.
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Използвам темата, че да не отварям нова.....Трябва ми някой да ми "подари" детско столче за кола за 3 годишно дете. Столчето ми трябва за 2-3 седмици. Подразбира се, че добрият човечец трябва да е от Варна или околноста
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Аз си търся емблема за моето фиатче...ако на някой му попадне от някъде да свирне...щото нещо нямам късмет,а на моргите не ми дават понеже после край с капака Така де...като дете аз ги гепих сега чаветата мен ощавиха. (иде реч за първото Пунто) да се уточня
Fiat Punto 55S 1.1 Petrol 1997 a.k.a Space Interceptor
Благодарение на колегата svilens и аз вече съм със здрави капачета на късите светлини! :D
И аз, и аз .......
Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар