Дали го имате още?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОДАРЯВАМ авточасти/аксесоари
Collapse
Важна тема
X
X
-
Аз съм навит за маската от темпрата, може и пружините да взема ако не си ги обещал на някой.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Колеги, Във връзка с падналия сняг и усложнената пътна обстановка подарявам на някой изпаднал в нужда 2 зимни гуми бридстоун близак размер 185/55/R16, дот 2412, с приличен грайфер на око поне 5-5.5 мм, но с леки балони. Пазих си ги за задни, но се отказах, тъй като си купих нови. Условието е да мине да си ги вземе, нямам време за куриери, а и в купето е сравнително тясна кола и няма как да ги разнасям.От София съм.Поздрави,ХристоFiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
Здравейте,
Подарявам преден капак за Пунто МК1, зелен леко натиснат от пред. Има и други неща като предният амортисьор от снимката. Който мисли, че може да ги ползва да свирне да се разберем - намират се в района на Камбаните, София.
● MB Е320 CDI 4 Matic 11.2007 ● Mazda 3 BL 08.2011 ● Toyota Hilux 2,5 D-4D 05.2007 ● Punto 1,2 SPI 10.1998 ●
o Експертни оценки на имоти. Бизнес оценки o
Коментар
-
Подарявам доста запазени задни накладки,свалени от Фиат Браво 1.4 12V.На практика са като нови,задните ми спирачки държаха слабо и реших,че е от накладките.Купих нови,но се оказа,че проблема е в цилиндърчетата.Смених цилиндърчетата и си сложих новите накладки,които така или иначе вече бях взел.Та така старите ми останаха.Сущо така имам за подаряване и обтяжна ролка за ангренажа на 20 000 км.Фактически би трябвало да има още около 50 000 км ресурс в нея.Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
mitice написа: Преглед на мнениетоТрябват ли ти понеже аз мога да ги взема @siluroFiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
Подарявам 2 летни гуми
Колеги, подарявам 2бр. Kleber 175/65/14 летни. Според мен нямат живот вече, но някой ако иска може да ги вземе за някъв спешен случай. Имат грайфер, но са на 3 4 сезона вече, не съм сигурен.Нямат балони, до днес бяха на Бравото - бяха задни (изпаднаха ми 2 нови без пари затова ги смених).
Прилагам снимки.
Последна редакция от orientex; 31.03.2017, 21:27.
Коментар
-
mitice написа: Преглед на мнениетоАко ми паснат на мк1 пунтото мисля да ги взема
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар