Подарявам помпа за абс ате /тевес мк 20/ ползва се на браво/ брава.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОДАРЯВАМ авточасти/аксесоари
Collapse
Важна тема
X
X
-
stambata1982
-
stambata1982
-
stambata1982
kaлъфките са пълен комплект, ако никой не ги иска заминават за кофата, дал съм 100 лева да ми ги ушият
Коментар
-
Здравейте всички.Поздравления за темата.Имам на двора една Брава ZFA18200004151241, 1747кубикаЛипсват предния капак, калниците, решетки, брони и радиатори, фарове.Другото седи. Ще ходи на Белканто. Жал ми е да хвърлям работещ мотор, скорости и пр. Ако някой се интересува, да взима 2-3 бири и да заповядада си сваля каквото му трябва.Намира се в с. Оризаре, Пловдивско. тел. 0888 557Ч7Ч. Вальо.
Коментар
-
drukman написа:Здравейте всички.Поздравления за темата.Имам на двора една Брава ZFA18200004151241, 1747кубикаЛипсват предния капак, калниците, решетки, брони и радиатори, фарове.Другото седи. Ще ходи на Белканто. Жал ми е да хвърлям работещ мотор, скорости и пр. Ако някой се интересува, да взима 2-3 бири и да заповядада си сваля каквото му трябва.Намира се в с. Оризаре, Пловдивско. тел. 0888 557Ч7Ч. Вальо.Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
извинявам се за Спам-а, но се чух с колегата и изглежда супер разбран и точен. Ако някой колега му трябва нещо другата седмица ще съм при колата и мога да му го сваля и пратя по Еконт за да не бие път до Пловдив.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
Подарявам ляво огледало за Пунто
Здравейте,Донесоха ми въпросното огледало подарък, защото знаеха, че имам фиат, плачещ за огледало, но без да ме питат за модела на фиата, а аз съм на Марея с нужда от дясно огледало и то електрическо...Прилагам снимки.От Пловдив съм, пращам по Еконт (за сметка на получателя).Бъдете здрави!Marea Weekend TD100 ELX '97
Коментар
-
Подарявам използвани оригиналните два носача и един кормилен накрайник, ако някой иска да си ги рециклира. Канех се аз да го направя, като се разтропат новите, ама това така и не се случи, докато продадох колата.За брава/браво.На ЛС, за София, с лично предаване. За други градове ми пишете, ако имам път натам, ще ги донеса.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Здравейте колеги. Продадох си Темпрата и ми останаха предна маска, един преден маслен амортисьор и две пружини за него. Ако на някой му трябва нещо да се обажда на тел 0887282953, че скоро заминават в кофата.
Намират се в София.Последна редакция от zdrawko; 27.09.2016, 22:46.TEMPRA 1,9D 1994г. седан - преди
ТЕMPRA 1,9TDS 1993г. комби - сега
НЕ КАРАЙ С ПО-ГОЛЯМА СКОРОСТ ОТ ТАЗИ, С КОЯТО МОЖЕ ДА ЛЕТИ ТВОЯ АНГЕЛ-ХРАНИТЕЛ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар