Не знам точно, сигурен съм само, че пишеше Grundic по него. Обаче не го взех с мен в София, остана вкъщи в Пазарджик. Ако не е достатъчно информацията, довечера да накарам баща ми да го погледне и да запише точен модел?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОДАРЯВАМ авточасти/аксесоари
Collapse
Важна тема
X
X
-
Някой случаааайно да има мп3 плеър и да не го ползва и да се чуди как да се отърве от него?ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Подарявам предна броня от Браво, сребриста, с олюпена боя и е натисната от едната страна, отдолу. Иначе е със здрави уши за закачаване и няма спуканоFiat Bravo 1.6 16V '99
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
------------------------------------------------------------
Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!
Коментар
-
Давам ти я цялата, колега, пък ти си вземи каквото ти трябва, просто ми заема място и ми пречи. Ако искаш пиши на ЛС да се разберем.Подарявам и заден капак сребрист, пак от Браво, необорудван, само 3ти стоп има към него и пластмасите отвъртреFiat Bravo 1.6 16V '99
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
------------------------------------------------------------
Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!
Коментар
-
flippy89 написа:Ще изчакам няколко дена, ако никои не я вземе ще долети при мен, защото може да има някои колега, който ина спешна нужда от нея."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар