За 1.8/16в 83 кВт - датчика на хол които е монтиран под ремъчната шайба на изпускателния разпределителен вал. Откършена му е 2/3 от едното ухо за закрепване но може да се направи. Иначе си бачка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОДАРЯВАМ авточасти/аксесоари
Collapse
Важна тема
X
X
-
emzo написа:Молиф, ако стане работата, ще черпишКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
popara801 написа:S_BANKOV написа:Патерицата заминава при Емо.ПОДАРЕНОКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
подарявам пласмаси от Пунто МК2 имам почти всички :DШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Подарявам 2бр. гуми БАРУМ 195/50/15, зимни са но имат грайфер и могат дасе ползват за задни един летен сезон. Ако някой е на зор да казва, но не ми се занимава с еконт. Не са криви, нямат балони, и дупки и фитили, грайфера е към 0.4см.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
S_BANKOV написа:Подарявам 2бр. гуми БАРУМ 195/50/15, зимни са но имат грайфер и могат дасе ползват за задни един летен сезон. Ако някой е на зор да казва, но не ми се занимава с еконт. Не са криви, нямат балони, и дупки и фитили, грайфера е към 0.4см.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар