Мога да предложа за Типо:1. Интериорни пластмаси от типо 3/5 врати. 2. Държачи на облегалката на задната седалка 3. Лостче за фаровете и мигачи.4. Ляв фар със стария тип крушки (балон) + мигач 5. Рефлектор за фар (мисля че беше ляв)6. Резервоар
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОДАРЯВАМ авточасти/аксесоари
Collapse
Важна тема
X
X
-
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
На някой да му се намира изгорял датчик на коляновия вал? Трябва ми буксата му. Говоря за датчик на 1,6 16 В мотор. Може и от други двигатели да става. Също така ако на някой му се намира капачката на лостчето за повдигане на шофьорската седалка, би ми било от полза.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...EE%E4%E0%F0%E8 Ето ви темата в която да си искате части или там каквото ви трябва !Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
Малко ъпдейтче. Аз мога да предложа за типо1. Интериорни пластмаси от типо 3/5 врати. 2. Държачи на облегалката на задната седалка 3. Рефлектор за фар (десен)4. Феродов диск от 1.6 двувалка с още живот.5. Резервоар6. Долните пластмаси на гредите от Алфа 155 - не стават за типо!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Oще един ъпдейт.1. Интериорни пластмаси от типо 3/5 врати. 2. Държачи на облегалката на задната седалка. 3. Рефлектор за фар (десен)4. Феродов диск от 1.6 двувалка с още живот.5. Механична рейка с лек луфт от едната страна на пръта.6. Резервоар||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар