Cepheus написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОДАРЯВАМ авточасти/аксесоари
Collapse
Важна тема
X
X
-
floks
ако пътувам към Ямбол ще мога да ги взема и донеса. но със сигурност ще знам в петък ако не е късно и Immortal не ги е подарил на друг
Коментар
-
trace написа:модем, неизползван доколкото си спомням:някаква праисторическа видеокарта:6 дънни платки, стари, пострадали от наводнение:ел. печка, взех и захр. ка6ел, че ми тря6ваше:панел за Kenwood KRC-28:Уплътнения за предните врати на Браво, задна дясна кора:[/img]
Коментар
-
niko_ymn написа:trace написа:модем, неизползван доколкото си спомням:някаква праисторическа видеокарта:6 дънни платки, стари, пострадали от наводнение:ел. печка, взех и захр. ка6ел, че ми тря6ваше:панел за Kenwood KRC-28:Уплътнения за предните врати на Браво, задна дясна кора:[/img]Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
Койт квот почерпи или даде Имам следните неща 1.Преден кални браво,брава/малък мигач/. Калникът е този от пасажерската страна има малко за кит в предната част на снимката по долу се вижда2.Гредата между фаровете малко по огъната в единият край нищо фрапиращо обаче аз си взех от мареа и тази не ми трябва 3.Радиатор за климатик 1.6 16V 96’та. Не го гарантирам на 100% но ако е здрав почерпката малко по сериозна С еконт не ми се занимава за това предпочитам някой да дойде и да си ги види и вземе на място Снимки:
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар