M5kov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОДАРЯВАМ авточасти/аксесоари
Collapse
Важна тема
X
X
-
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
-
popara801 написа:Хора,подарявам пластмасарии от интериора на Фиат Браво.Ако на някой му трябва нещо да ми пише на лично.Румен_Хинчев написа:Колега , давай го по - спокойно Пишещите тук лично аз ги имам за близки хора !Честит Празник !
Коментар
-
Нещо някой фЯт 1.4 излишен да има някой за подаряване ... глупаво е така колеги, темата се зарива с глупости, а реално нещата от които някой може да има нужда се затрупват. По темата - Подарявам оригинален касетофон за Bravo/Brava/Marea, касетофончето е модел: AD 182 L , няма никакви забележки, даже до последно и касетки връткаше, снимки ще кача по-късно защото в момента не е в мен. Предпочитам човека да е някой от района, защото иначе няма да е точно "подарък" ,а ще трябва да си заплати 5лв за Еконт, поздрави ! П.П Снимките лейтър .....Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
svetli4a написа:Нещо някой фЯт 1.4 излишен да има някой за подаряване ... глупаво е така колеги, темата се зарива с глупости, а реално нещата от които някой може да има нужда се затрупват. По темата - Подарявам оригинален касетофон за Bravo/Brava/Marea, касетофончето е модел: AD 182 L , няма никакви забележки, даже до последно и касетки връткаше, снимки ще кача по-късно защото в момента не е в мен. Предпочитам човека да е някой от района, защото иначе няма да е точно "подарък" ,а ще трябва да си заплати 5лв за Еконт, поздрави ! П.П Снимките лейтър .....
Коментар
-
Подарявам кормилен накрайник за типо/темпра. Чисто нов, на Fast, нераозапокван.Не знам ляв или десен е (и дали има значение ).http://www.axm-auto.com/index2.php?b...menkl=4&show=1Може да ме намерите на лични!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар