Здравейте колеги имам няколко плати SD ram 3 или 4 мисля че са по 64мб и една видео карта agp слот е май 8 или 16мб в Русе са ако му трябват на някой ако не в коша
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОДАРЯВАМ авточасти/аксесоари
Collapse
Важна тема
X
X
-
durex_a написа:Здравейте колеги имам няколко плати SD ram 3 или 4 мисля че са по 64мб и една видео карта agp слот е май 8 или 16мб в Русе са ако му трябват на някой ако не в кошаsvetli4a написа:AGP-то ми го запази че другата седмица ще ми носят някъв с изгоряла 9550-ка.
Коментар
-
HLX написа:На някой да му се намира излишен рефлектора за габарита и мигача от ляв фар на Мареа (с лупи)?Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Типо:1. Халоген без стъкло 2. Конзолата с духалките 92’ + Арматурното табло на което седи 3. Интериорни пластмаси от типо 3/5 врати. 4. Сив Мокет от типо за пране 5. Държачи на облегалката на задната седалка 6. Резервоар 7. Предни колани 2 бр.Последен шанс за мокета! Скоро поема към кофата.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
borisov написа:dani389 написа:Някой да има излишно панелче кадето са копчетата за ел огледалата без бутоните само пласмасата ми трабва от Брава/оFIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
Типо:1. Халоген без стъкло2. Конзолата с духалките 92’ + Арматурното табло на което седи3. Интериорни пластмаси от типо 3/5 врати.5. Държачи на облегалката на задната седалка6. Резервоар7. Предни колани 2 бр.мокета го изхвърлих! скоро коланите и резервоара...||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар