dani389 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОДАРЯВАМ авточасти/аксесоари
Collapse
Важна тема
X
X
-
Тема за ПОДАРЯВАНЕ на части и аксесоари които не ни трябват
Съжалявам за недобрия изглед към таса , но другите снимки са забозени и нямам фотоапарат под ръка .Предварително благодаря на всички отзовали се ...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Да си обновя нещата, които подарявам: - Дръжка от задна лява врата на фиат мареа. Дръжката е от хубавите - тези, които не изгарят от слънцето. Мисля, че става и за фиат брава. Одраскана е, иначе всичко с механизма й е наред. Колегата dani389 така и не ми изпрати координати на ЛС и смятам, че се е отказал.- Горната част (капака) на кутия за въздушен филтър на фиат мареа 1.8 16V (със сигурност става и за други марки и модели) и един въздуховод. И кутията, и въздуховода са напълно здрави.За контакти: само на ЛС. ЕДИТ: ВСИЧКО ВЕЧЕ Е ЗАПАЗЕНО ЗА КОЛЕГИ ОТ ФОРУМА, КОИТО МИ ИЗПРАТИХА КООРДИНАТИ НА ЛС. НИЩО НЕ ОСТАНА ЗА ПОДАРЯВАНЕ!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Ichkin написа:Тасове нямам, ама имам едни калъфки за седалките, които се оказаха, че са ми малки ... Та ако някой с по-малки седалки ги иска ... Готини са на вид ... синьо-черно като цвят и едни мини стелчици има към тях, които са на половин нормална стелка :D
Коментар
-
подаръци за типо:1. Халоген без стъкло2. Конзолата с духалките 92’ + Арматурното табло на което седи3. Интериорни пластмаси от типо 3/5 врати.4. Кожен маншон за ръчна.5. Сив Мокет от типо за пране6. Държачи на облегалката на задната седалка7. Резервоар7. Всичките уплътнения ... горе долу ставащи!Мокета и уплътненията скоро ги чака кофата!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Извинявам се, че не е баш по темата, но....Трябва ми GSM-апарат, нямам претенции към марка, модел, външен вид и т.н. Въпроса е да работи с Глобул.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
durex_a написа:Ichkin написа:Тасове нямам, ама имам едни калъфки за седалките, които се оказаха, че са ми малки ... Та ако някой с по-малки седалки ги иска ... Готини са на вид ... синьо-черно като цвят и едни мини стелчици има към тях, които са на половин нормална стелка :DAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Подарявам:Кори за вратите от Фиат Типо. (комплект)Задни седалки от Фиат Типо. 2/12 бр. гуми 185/65/14 - имат грайфер около 2.5-3 мм.Good Year Eagle NCT 5Нямам идея какво е състоянието на гумите, защото 2 години отлежават в мазето.Всичко се намира в Кюстендил.Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар