Продавам 8-м клапанова глава2.0 турбо -80лвколектор прав от крома турбо с дросел и горивна реика-40лвдюзи 240cc високо омни-60лв,и 345cc високо омни-120лв бош стандарт са и двата видабутала от 1,6 hf със биелите-100лвскоростна кутия от фиат арджента-120лвколектор с рейка дюзи и дросел пак от арджента-30лвпритискател с феродов диск валео от крома турбо 215 мм мисля,че беше-35лвArrow 0878 481 321
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
глава,колектор.дюзи,и др. неща
Collapse
X
-
Здрасти колега, получих главата и на пръв поглед всичко е тук. Не съм гледал внимателно защото тези няколко дни ми пламна главата-всмисъл тази на раменете :D . А буталата какви са от 1,6 с бомбета или са вкопани? Защото на 1,6 турбо карборатор са с бомбета, пък на инжекциона с вкопани.Лек и успешен ден
Коментар
-
VET написа:Здрасти колега, получих главата и на пръв поглед всичко е тук. Не съм гледал внимателно защото тези няколко дни ми пламна главата-всмисъл тази на раменете :D . А буталата какви са от 1,6 с бомбета или са вкопани? Защото на 1,6 турбо карборатор са с бомбета, пък на инжекциона с вкопани.Лек и успешен денуспеха цена няма.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар