Продавам Типо 1,4 моноинжекция,1989г. на части.Дигиталното табло.Шибидах.Предни ел.стъкла.Всички останали части без задни стопове.Атрактивни цени.20 литрова бутилка за газова уредба-българска с документи и пълна с газ. Снабдена с нивомер BRC.-80лева;Изпарител електрически "Стефанели"-Италия с двата клапана монтирани на него-50лева;Плочка за моноинжектора от същата кола-10лева.Възможно договаряне на тел.0893649431 и 0878892698-Симо.Ето и няколко снимки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Типо 1,4,89г. на части
Collapse
X
-
Колега направи една комплексна цена на всичко което имаш от газовата,тръбите,бутилката с нивомера+скобите за монтажа й,изпарителя с сичките му маркучи,плочката.Обяви минималната цена за всичко това,за да знам да видя дали ме устройва.п.п.Погледни на табелката на бутилката и микажи също в кой завод е произведена в България.(това също ме вълнува силно)Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
pecata написа:Колега направи една комплексна цена на всичко което имаш от газовата,тръбите,бутилката с нивомера+скобите за монтажа й,изпарителя с сичките му маркучи,плочката.Обяви минималната цена за всичко това,за да знам да видя дали ме устройва.п.п.Погледни на табелката на бутилката и микажи също в кой завод е произведена в България.(това също ме вълнува силно)Fiat Marea Weekend 1.8 16V ELX-1997
Fiat Stilo Multiwagon 1.6 16V 2006
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар