Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам я цялата или на части,крома 2.5 тди 95г.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Аре колеги казвайте на кого ко му требе,че нес или утре идва човек от морга да я гледа.Инак за джантите 4бр.15ки оригинални за крома с две стоманни 15" и една 14" пак стоманна с гуми на всичките 7бр. моа да ги дам на 300 лв.Е гумите на са мн.добре и ако ги иска некой всичките може да ги демонтирам да не тежат ако е с куриери.Салон някой не иска ли кожа,черна добра.Клим.тва онова,багажник,музика,кори а у казвайте.

    Коментар


      #17
      Ами значи съм навит и за бартери за гуми зимни летни 15",стоманни джанти /размера е по-горе/ ,уреди за показване на налягане на масло,турбина,темерат.на масло,волтметар и др.гевезалъци за кола.Предлагам всичко което се намира по-колата,части ехтри,джанти а у.Казвайте.

      Коментар


        #18

        Коментар


          #19
          Може да се трие заключва темата,вчера дойдоха едни момченца братя май и я зеха,цялата замина с ЦД,усиловател,туби,багажник и всички други части който бях събрал за нея.Съжалявам за колегите който искаха некой работи ма стана много бързо и те направо си додаха с платформа още на огледа и ич не и се зачудиха.Новите собственници да и се радват и да сложат мотора да бие на друго купе,много безавариини км.

          Коментар

          Working...
          X