След челно-страничен удар продавам останалото от кромата.Мотор 2.5тди,климатрон /зареждан скоро/ кожа,лети и стоманени джанти.Исками се да я дам цялата и на некой автоморга,ако не се намери клиент за цялата пускам я на части.А между др.казвайте на кого ко му требва.Карал съм я 3г. и беше перфектна,много я галих и глезих.Даже се запасих с некой необходими части за нея /имам от некой по-2ва коплекта/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам я цялата или на части,крома 2.5 тди 95г.
Collapse
X
-
VET написа:Е не е толкова зле. Изглежда поправимо, стига да не е мръднал тавана и вратата, че имат такава склонност. Рогът пречупен ли е? Магарето здраво ли е или и то е пострадало?
Коментар
-
nasko80 написа:Колега, водният радиатор здрав ли е? Ако да колко му търсиш? И колко я даваш цялата?настройка,подгрев и прибиране.Даже на лявото е датчика за вънжна тепер.Ми за цифрата ше се разбер.по-скайпа.Поздрави на всичи и питайте за др.части.От някой имам по 2ва коплекта.Предни амортис. /НОВИ/ ,гарнета от край до край ВАЛКЕР,табло за старата и новата крома,парно-радятор,мотрчета секви,съединител 2ва бр.накладки нови,карета с главини и мн.др.
Коментар
-
strajaro написа:колега дай цена за ляво огледало(с ел прибиране ли е) и задна чистачка и багажника на тавана
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар