Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Стило на части

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

за джантите

джантите още не са продадени има още врати калници челно стъкло панорамен шибидах и много други части

Коментар

колега тези решетки долу на бронята
      Фиат завинаги!!!!
      Фиат Типо-1.4 75кс.
      Фиат Палио-1,7 ТД 70кс. 6000к и аз прогледнах
      фиат Крома 1.9 Multijet 16V-мечта

Коментар

за решетките

нямам ги тези решетки колега

Коментар

за подкалника

подлакатника вече е продаден колеги

Коментар

за стило

алтернатора още не е продаден

Коментар

Цена за резервната гума с джантата. и цената на комплекта джанти с гуми. Гумите са зимни или летни?Може би и топката на скоростния лост.
              STILO JTD 1.9- 115 BLACK

Коментар

Колега предната решетка с емблемата може да е и счупена и дори на части , цена?

Коментар

за решетката

ами не е счупена здрава е 30 лв

Коментар

за джантите

джантите още неса продадени оригинални стило 16цола 5бр за 400 лв(имат и гуми 2 са много добри а другите стават за каране още

Коментар

Имаш ли задна броня, десен стоп, заден капак, заден амортисьор, и пластмасата която е в багажника от задната страна, там където се заключва капака? И съответно цени.

Коментар

Кво стааа бе колега с моята решетка ?Щеше да ми я пращаш преди 3 дена!Поне като не си изпълняваш това ,което си казал махния тая обява само да лъжеш хората и да разчитат на теб ... няма смисъл!Или пък като не ти се занимава ... кажими да знам кво да правя ,а и не само аз!Доколкото разбрах не съм единтвения който си прецакал!

Коментар

за решетката

колега дето си разбрал че съм прецакал много хора на теб няма да дам нищо ще я изхвърля ако трябва но няма да я дам на такъв като теб дето се подиграва с хората за 20 лв а да ти дам аз 20 лв искаш ли беКолеги, ако имате нещо за изясняване - използвайте системата за ЛС, темата не е място за това! Използвайте и темата за коректни/некоректни потребители, в рамките на допустимото, разбира се. 1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Можеш ли да сложиш снимки на бронята да я видя колко е счупена?Също и на джантите и имат ли капачки?

Коментар

за бронята

имаш лс колега

Коментар

за решетката

предна решетка 20лв емблема 20лв още неса продадени

Коментар

Working...
                                X