Имаш ли задна броня, десен стоп, заден капак, заден амортисьор, и пластмасата която е в багажника от задната страна, там където се заключва капака? И съответно цени.
Кво стааа бе колега с моята решетка ?Щеше да ми я пращаш преди 3 дена!Поне като не си изпълняваш това ,което си казал махния тая обява само да лъжеш хората и да разчитат на теб ... няма смисъл!Или пък като не ти се занимава ... кажими да знам кво да правя ,а и не само аз!Доколкото разбрах не съм единтвения който си прецакал!
колега дето си разбрал че съм прецакал много хора на теб няма да дам нищо ще я изхвърля ако трябва но няма да я дам на такъв като теб дето се подиграва с хората за 20 лв а да ти дам аз 20 лв искаш ли беКолеги, ако имате нещо за изясняване - използвайте системата за ЛС, темата не е място за това! Използвайте и темата за коректни/некоректни потребители, в рамките на допустимото, разбира се. 1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани.Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар