Здравейте! Реших да разпродам част от колекцията си оригинални емблеми за Lancia, а измежду тях имам и една чисто нова емблема на Fiat. Всички емблеми са употребявани, с изключение на емблемата Fiat и Integrale, но са свалени внимателно и са почти като нови (с изключение на емблемата Lancia K 2.0, която е надраскана). Старата подлепваща смола е свалена и е заменена с ново подлепващо фолио, което трябва само да махнете и залепите. Ето и снимка на целия комплект, а ако някой се интересува конкретно от дадена емблема мога да му пратя висококачествена снимка само на нея. Цените са посочени по-долу:Повече информация и цени:2х предни емблеми за Lancia Kappa - Емблемите са като нови! Крачетата са здрави и на двете, а залепващото фолио е подменено с ново. Емблемата може лесно да се преправи и да стане емблема за багажника на Lancia Dedra и Lancia Delta II (моята задна емблема беше от Lancia Kappa) - Цена - 8лв на бройка.2х задни емблеми за Lancia Dedra - Емблемите са перфектни! Взех ги с мисълта да ги разваля и да направя оригинален комплект емблеми за Lancia Delta Integrale, но реших да не похабявам тези красоти. Толкова са лъскави, че чак ми се досвидя. Единствения дефект е, че едното им краче е счупено, а другото е здраво (и двете са така). Залепващото фолио е подменено с ново. Цена - 8лв на бройка.2х предни емблеми за Lancia Delta/Prizma - Емблемите са доста запазени за възрастта си. Металните крачета са здрави и прави. Цена - 6лв на бройка1х странична емблема Lancia K 2.0 - Емблемата е запазена, но има една драскотина отгоре. Цена - 6лв1х емблема Integrale - Оригиналната емблемата е чисто нова, и страшно ме е яд че я разопаковах от оригиналната опаковка на Fiat. За мен тя има доста голяма сантиментална стойност, заедно с комплетка мини емблеми Lancia за страничните греди, и не ми се иска да се разделя с тях. Но все пак ако някой е готов да даде 20лв за нея може и да я прежаля.1х емблема Fiat - Оригиналната емблемата е чисто нова, и не е слагана никога. Баща ми я беше взел преди 10-15 години за някоя от неговите бивши кроми, но така и не я сложи. Емблемата е в перфектно състояние! Цена - 8лв
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оригинални емблеми за Lancia/Fiat
Collapse
Реклама
Collapse