продавам FIAT PUNTO-GT колата е в много отлично състояние(няма и драскотина) и наистина е голяма бегачка има и турбопроизводство:юли 1995г.на 175 хил км.всички екстри за модела + кожен салон и 15" лети джантибез климацена:5500(коментар по цената),може и лизинг ! СПЕШНООО !!!0887803516m_911@abv.bg
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПУНТО GT-изгодно-лизинг НОВА ЦЕНА 5000 !!!
Collapse
X
-
ми това са две съвсем различни коли.Всяка си има своите предимства.А аз лично не съм срещал юли97 год всички екстри(кожа,абс,ел.пакет,еар бег, и др.) турбо двигател 140 к.с. и джанти за 800 лв за 5000 лв такава брава ако ми намериш аз ще ти подаря пунтото.За 5000 лв може да си земеш някоя базова брава с 1,4 двигател от първите 95 год.ама верно че секи си има мнение,няма лошо!
Коментар
-
Не сравнявайте Пунто ГТ , с което и да е Браво, Пуното върви в пъти повече от Браво 2..0 20в и има много по-голям потенциял. Ако някой е ходил до Италия сигурно знае, че Пунто ГТ е по-скъпо от Пунто 2000+ година, защото е наистина много добра кола. А сега малко по темата, цената, която е обявил колегата е много добра, особено за тия екстри и тази година, според мен даже трябва да му иска 6000. Айде със здраве и гледайте малко по-сериозни на определени модели на ФИАТ, които никога няма да остареят.Uno Turbo RulZz
Коментар
-
off:малко реклама и от мене...Цената си е направо прекалено ниска за нещата, които може да предложи тази колица. Казвам го защото вече два месеца си избирах Punto и кандисах на 1.7TD а като гледам то(моето) се обявява и на по-висока цена от 5500. Така че цената като цена си е за мене идеална.Fiat Punto 1.7TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар