Продавам за Пунто 1.1-бензинова помпа,работеща-40 лв.,врати предни,оборудвани/без централно и ел.стъкла,св.сив металик/-по 25 лв.,предни седалки-по 25 лв.,задна седалка-30 лв.Задни врати,перфектни по 25 лв.,тампони задни-заден мост,чисто нови-2 бр.по 5 лв/бр.Пращам с"Еконт".
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам за Пунто 1.1...
Collapse
X
-
Да,колега,от четириврато са-светло сив металик.Сега видях,че съм пропуснал в поста си задните врати-те също се продават.Колата изгоря в двигателния отсек,но всичко друго е наред.Предните врати са малко опушени.Дясната е ожулена-така купих колата.Ако нещо те интересува по-подробно-пиши.Телефона ми е 0898 490 483.PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
Няма дупка,но скоро ще му направя-с флекса.Шегувам се,разбира се.Малко извън темата-не пожелавам на никого това,което ми се случи!Три години грижи и за 6 мин.-на боклука.По тази причина купих пак такова,даже същия цвят,но триврато.PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
kostov написа:Кората е перфектна,но съм си я оставил за новото Пунто.Изобщо всичко,което става за новия дизелак ще си го запазя.Затова и съм посочилкои неща засега се продават.Съжалявам,колега!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар