Колеги, налага се да си продам Браво-то. Причината е, че заминавам за дълго време в чужбина и не мога да го оставя пред блока...Ето данните:Bravo HGT 20V, 147 HP12’96140 000 kmВсички екстри /без кожа - дори мисля, че фабрично това не се предлага въобще/, вкл. 2 еърбега и тунинг-маската отпредМузика - MP3 player Panasonic, трикомпонентна система JBL /6 говорителя - два трилентови, два двулентови и два еднолентови за високите/ + 600 W усилвателГазова уредба, фабрично монтирана в Италия - разходът на газ е равен на разхода на бензинДве чисто нови зимни гумиПета лята джанта с нормална гума Bridgestone PotenzaЗастраховки Пълно Каско и ГО, валидни до май /или до Юни, трябва да проверя/Колата си върви с всички допълнителни аксесоари:Ключ, крик, аптечка, радар-детектор, аларма, два ключа и стикер на форума
Регистрирана е като 1.4, 83 коня и Данък МПС е около 18 лв.Изцяло сменена е изпускателната система, прочистени са дюзите и са направени всички необходими проверки и смени на масла и консумативи.Водил съм и сметка за всички разходи по колата, разход на гориво, застраховки и изминати километри - всичко е описано по литри, километри, стотинки и марка в един доста подробен Excel файл.Недостатъци:Счупена в края пластмасата на прага на шофьорската врата, но много не се вижда - трябва да се залепиВероятно трябва да се сменят каретата /смених ги преди 2 000 км, но щракат пак леко - вероятно са били некачествени. Ново каре струва около 85 лв./Има две или три драскотини, които се виждат само с микроскоп, но имам за тях протокол от БулИнс - трябва просто да я оставя там, за да ги оправят, а нямам време напоследък. Цена: 7 000 лв., 6 500 без музиката.Нова цена: 5 999 лв.Мисля, че е съвсем адекватна, предвид това, че само музиката, част от консумативите и застраховките, гумите, газовата, регистрацията и данъкът са около 2500 лв. - значи я продавам за 4500
Тел. 0886440357, ВеселинICQ#107356661Skype: Zaphod200

Коментар