Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам на части Браво 1.6, 97г. без удар - "ТЪНКАНА&a

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: няма

jori написа:
    _VIP_ написа:
    jori написа:
    До събота имаш време да оправиш нещата,и после ще обясня тук в темата на колегите колко си сериозен и дали да купуват от теб.
    ма ти не спря да ме заплашваш тука и на лични собщения. Хайде сега си ползвай с здраве съединитела. Ако ти трябват други части пиши.
    Не те заплашвам просто мислех че в форума може да се има доверие на хората но май ти не си от тях,колегите които купуват да внимават.
    Колегата е коректен аз съм купувал много неща от него на добра цена и досега не съм имал проблем.Следващият коментар за това дали търговецът е коректен или не в ТАЗИ тема, ще бъде последван от официално предупреждение за автора. Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Re: няма

Колега дай ми цена за дясна врата и панел.

Коментар

врата лява(обурудвана без огледалото) - 45лв. врата дясна(обурудвана без огледалото) - 45лв. волан - 20лв. цялата облицовка на багажника 20лв. предна седалка пасажерска - 35лв задните седалки - 30лв и още дреболии

Коментар

_VIP_ написа:
          врата лява(обурудвана без огледалото) - 45лв. врата дясна(обурудвана без огледалото) - 45лв. волан - 20лв. цялата облицовка на багажника 20лв. предна седалка пасажерска - 35лв задните седалки - 30лв и още дреболии
          Колега, интересува ме дали мога да взема прозореца на дясната врата и ако да, на каква цена?
          Фиат Браво 1.4 12V '96 г.

Коментар

m1taka написа:
            _VIP_ написа:
            Колега, интересува ме дали мога да взема прозореца на дясната врата и ако да, на каква цена?
            20лв и може още сега да дойдеш да си го свалиш ако искаш. 0879571417

Коментар

Търся кабели за свещи за 1.6 мотор.
              ex. Fiat Marea 1.6 16 - 1999
              Mazda 6 2.0 Petrol GY 2006

Коментар

нямам ги...

Коментар

предно стъкло и дръжките за вратите са продадени.

Коментар

Колега трябвам ми тази част но да е оборудвана и с АЕРББЕГ пиши ми на лично и от къде си и цена
                    Прикачени файлове

Коментар

продадено е

Коментар

Купувам КРИК за Фият Пунто МК2.

Коментар

отнесох и предната седалка

Коментар

Колегата, който е автор на обявата и собственик тези части е най- некоретния човек, с който съм имал вземане даване в този форум. ПАЗЕТЕ СЕ, за да не Ви продаде част, която не е за Вашия случай и после да не си вдига нарочно телефона в продължение на 3 седмици - всичкото това заради 35 лева. Поздравявам го ако е успял да забогатее от тях...
                            Fiat Bravo 1,6 16V 103 hp

Коментар

винаги има недоволни,има още малко части.

Коментар

предната броня замина ли ?
                                Fiat Bravo 1.6 16V

Коментар

Working...
                                X