Колеги, когато стана белята преди няколко месеца с Бравото (1,6 16V) бях решил да си търся пак браво и затова си оставих спортното окачване за мен. Поради така стеклите се обстоятелства обаче карам Пунто и окачването не ми трябва.ПРУЖИНИ - ПРОДАДЕНИСъщо така имам и почти НОВИ амортисьори на 2000-3000 к.м. (гарантирам) които не продадох досега поради тази причината:задни:ПРОДАДЕНИпредни: маслени двойно действащ на RECORD France вървят със прахоуловителите - двата - 70лвза контакти: 0883 36 59 26 - Данаилнамират се в Ловеч.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
предни амортисьори от браво 1,6 - 55лв
Collapse
X
-
Ами свален нямам, но аз ги виждам, че са по-къси Въпроса е с колко още ще ми свалят колата защото аз съм със спортни пружини и от гумата до калника ми има малко по-малко от 1 пръст с 14-ките. Имаш ли някаква снимка да вида как са били на твоята кола ПоздравиТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Valiosport написа:Ами свален нямам, но аз ги виждам, че са по-къси Въпроса е с колко още ще ми свалят колата защото аз съм със спортни пружини и от гумата до калника ми има малко по-малко от 1 пръст с 14-ките. Имаш ли някаква снимка да вида как са били на твоята кола ПоздравиFiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар