Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Промоция на джанти

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Промоция на джанти

Само до края на седмицата....бартер на лети джанти 15’’ с гуми срещу 14’’ лети джанти като поне предните 2 да бъдат със зимни гуми + доплащане от моя страна 50 лева...важи за сливен и околието
    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Колега какви са джантитие,които предлагаш,дай по точна информация.Бартер ли те интересува само,ако не дай цена и снимки ако може???
    Fiat Brava 1.6 16v 97г.
    Citroen C4

Коментар

Хаха абе аз ли не мога да обеснявам...общо взето офертата е за бартер + доплащане от моя страна ... като доплащането е 50 лева ... аз давам 15’’ с гуми вие давате 14’’ с гуми като поне 2 от гумите да са зимни...които иска снимки да си даде скайп на лично съобщение
      Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

А не е ли по лесно да дадешлинк към другата обява за бартер пак на тия същите джанти.Там има и снимкиП.П. А джантите не са лошиимат нужда само от малко освежаване.
        http://karate-bg.com
        Пътна помощ в София

Коментар

ами колега не ми се занимава със старите теми понеже вече тва ми е трети опит да си бартеросам джантите...хем има хора които искат по големи джанти а в същото време не искат да спечелят 50 лева
          Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

тва ми е трети опит да си бартеросам джантите
              Знам следя ти темите Миналата седмица я направих тая процедура и съм доволен от резултата1 съвет:Вместо да даваш 50лв отгоремини джантите на пясъкоструйкаудари им 1 боя и 1 лак.Тогава вече мераклий ще има.
              http://karate-bg.com
              Пътна помощ в София

Коментар

оо човек нямам техническото време за тия процедури само неделя почивам и няма просто кога а и не са чак толкова зле само едната е с повечко забележки но аз с тях взех колата нищо не съм ги пипал явно при предишния собственик е станало...а и аз не очаквам да взема перфектни джанти...ако не стане тука до 1-2 седмици си взимам железни и толкова
                Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Даи да видим джантите.
                  jiksy

Коментар

Working...
                  X