евала на колегата за коректността - това е един от най-коректните хора с които лично аз съм правил сделки по форумите -> джантите които взех от него са по-добри отколкото на снимката от мен пълен респект за колегата - мисля,че никой няма да съжалява ако прави сделки с него
евала на колегата за коректността - това е един от най-коректните хора с които лично аз съм правил сделки по форумите -> джантите които взех от него са по-добри отколкото на снимката от мен пълен респект за колегата - мисля,че никой няма да съжалява ако прави сделки с него
благодаря :D
Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia
Ти ли ми взе 14-ките Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 ;( ;( ;(Аз като звънях и двата телефона на колегата бяха изключени, а когато се свързах вече бяха продадени ;(Айде със здраве да си ги ползваш... Малко завиждам, 2 вечери не спах от мерак за тях...
Айде със здраве да си ги ползваш... Малко завиждам, 2 вечери не спах от мерак за тях...
мерси, аз даже съм изненадан, че другите все още не са продадени на тая смешна цена... като видях обявата бях убеден, че до края на деня ще заминат и двата комплекта
Коментар