Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОДАРЯВАМ ляв мигач за фиат 125р
Collapse
X
-
Re: ПОДАРЯВАМ ляв мигач за фиат 125р
Eй, какво търсене бе едно време за тия мигачи... И за водни помпи. А сега какво се получава, май тия дето карат 125P не са от хората, дето влизат в нета, иначе досега да се е появил някой желаещ за подаръка Куп неща имам и аз за полския брат, жал ми е да ги хвърля, че всяко от тях е свързано с някой спомен, при покупката на едно от тях хлапето ми се загуби из къмпинга, пълен с поляци, та като наскачаха тия поляци да го търсят, настъпи паника, луда работа! Тъкмо се бях паникьосал напълно вече и гледам моето търчи с една чета полячета, бягат от палатка в палатка, едва говореше още и си минаваше за поляче отвсякъде, кой да го познае, че е от тия, дето са за издирванеAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Re: ПОДАРЯВАМ ляв мигач за фиат 125р
Plastex написа:Eй, какво търсене бе едно време за тия мигачи... И за водни помпи. А сега какво се получава, май тия дето карат 125P не са от хората, дето влизат в нета, иначе досега да се е появил някой желаещ за подаръка Куп неща имам и аз за полския брат, жал ми е да ги хвърля, че всяко от тях е свързано с някой спомен, при покупката на едно от тях хлапето ми се загуби из къмпинга, пълен с поляци, та като наскачаха тия поляци да го търсят, настъпи паника, луда работа! Тъкмо се бях паникьосал напълно вече и гледам моето търчи с една чета полячета, бягат от палатка в палатка, едва говореше още и си минаваше за поляче отвсякъде, кой да го познае, че е от тия, дето са за издирване
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар