имам всичко давам гаранция за всяка част перфектен двигател газова уредба0885642684
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
разпродавам типо 1и6 на части
Collapse
X
-
Re: разпродавам типо 1и6 на части
[quote="DIVAKKA"]имам всичко давам гаранция за всяка част перфектен двигател газова уредба0885642684цвят червен металик 4 врати двигател 1и6 моно колата е 94 салона е перфектен нови амортисиори предни и заднигазова уредба с бутилка 30 л вазможна проба на газовата
Коментар
-
цени
Колега интересува ме какъв е модела на кутията за въздушния филтър,модела на чистачките,климатик,подлакътник,теглич,ел.стъкла,и нтересува ме и цвета и състоянието на салона че имам едни проекти тука даи ми цени и описание илио снимки на кутията и чистачкитеП.С. с някоч друга снимка ще пожънеш поголям успех.. вярвай миНека Спрем Войната По Пътищата !!!
http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=8539
Коментар
-
DIVAKKA написа:Forsaken написа:Колега, карбуратор или моно? Коя година е? Цвят и др. такива? Къде може да се види?Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Задните амортисъори седат ли,каква марка са и каква им е цената?Цена за вратата на багажника,оборудвана и за амортисъорите на багажника,ако са здрави.Също къде около Пловдив си,ако не е далеч и ми харесат цените да дойда намясто примерно почивните дни и да взема каквото ми трябва.Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар