Лети джанти 16" 4Х98 с гуми МИШЕЛИН ПИЛОТ много добри 2055516,летни Джантите са перфектни.от СОФИЯ сьм 0878944106 цена 300лв комплекта джанти с гуми грайфер на гумите ..8-9мм. цената е само на мястоskype. ivan_nakata
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
200лева-- Лети джанти с гуми 16 цола
Collapse
X
-
колега , джантите ще станат, но гумите са малко високи виж на колегата гуми с 2.1см по ниски как стоят и си представи по високите как ще бъдат:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...--------пък и като провериш в книжките бравата я дават на 185/60/14 където разликата вече идва на 5.4см което си е 9% и от там и километража ти ще лъже с 9 процента~/'''''''''''''''''''''''''\~ Fix
[[ ]== //// ==[ ]] It
|\-----------------/| Again
|_|'-------------'|_| Tomorrow
Подпис по правилата!
Коментар
-
pecata написа:Сега цъкнах на калкулатора за гуми,аз сега съм с 175/65/14 ако ги сложа тези гуми с джанти разликата в диаметър е 50мм.В момента задната гума ми е на 20мм от бронята и ще ми опират тези-ще се пръсна от яд. Иначе офертата е перфектна.~/'''''''''''''''''''''''''\~ Fix
[[ ]== //// ==[ ]] It
|\-----------------/| Again
|_|'-------------'|_| Tomorrow
Подпис по правилата!
Коментар
-
tukbata написа:не си единствения, който се чувства така....
Коментар
-
pecata написа:HGT може да ги носи тия джанти,ама не и с тия гуми.Аз се чудя дали ще се съгласи колегата да спазарим само джантите,пък аз ще търся ниски гуми.Колега дай цена само за джантите?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар