колеги не знам дали Ви е хрумнало, ако имате парите купете ги, напролет ще продадете гумите за 100-тина лв и тази 16-ка ви идва на 100...195-45-16 или 205-45 е добрия размер за браво.ще си намерите за 200-300лв много добри гуми..просто офертата е един път Успех, колега
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
200лева-- Лети джанти с гуми 16 цола
Collapse
X
-
BEX---GT написа:колеги не знам дали Ви е хрумнало, ако имате парите купете ги, напролет ще продадете гумите за 100-тина лв и тази 16-ка ви идва на 100...195-45-16 или 205-45 е добрия размер за браво.ще си намерите за 200-300лв много добри гуми..просто офертата е един път Успех, колега
Коментар
-
Мерси колега, джантите са при мен. Утре качвам купето на 16 ки джанти :D . Джантите изглеждат доста добре за годините си :D . Едната като гледам е изправяна, но това е нормално за нашите пътища. Много съм доволен от покупката :D . И гумите са супер, даже не очаквах да са толкова добри. Само да попитам, това върху капачките в средата, лепенка ли е или е боядисано, че нямах време да ги гледам вчера, а и телефона ми умря вчера както видя.Още веднъж благодаря и ти желая и на теб всичко най-хубаво.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар