Здравейте колеги. Както повечето от вас знаят наскоро си купих въпросните джанти, но не ми понасят на колата.Причината поради която ги продавам е , че колата започна да вози по-твърдо, а и на тези 100 коня май малко им натежаха джантетата.Джантите са 7.5J ET 37 централния отвор е като за фиат брава(пасва идеално) мисля че беше 58.1мм.Предните гуми са 195/45/16 и са на 6 мм грайфер, а задните гуми са смея да кажа не добри 205/50/16.Капачки имат, но са 3 и все не ми остава време да ида да ми направят още една(на леяр стават идеално), като на евентуалния купувач ще обясня къде да отиде да му направят(ако е от бургас де).Слагам примерна цена от 550 лв, понеже не зная колко да им искам предвид състоянието им, което е много добро. Няма олющени ръбове, заварки и т.н.Коментари са възможни като приемам всякакви оферти.имам само една снимка като ги сложих на колата, но при интерес ще ги снимам по подробно с апарата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Джанти 16-ски с гуми195/45/16и 205/50/16/490лв-продадени
Collapse
X
-
Re: Джанти 16-ски с гуми 205/50/16/договаряне
Dimo_J написа:...но не ми понасят на колата.Причината поради която ги продавам е , че колата започна да вози по-твърдо, а и на тези 100 коня май малко им натежаха джантетата.Прекалено откровено изложи причините и всички с под 100 коня дръпнаха юздите.Мисля че затова кръга на потенциалните купувачи се сви, но пък си честен с колегите. Успех!
Коментар
-
Re: Джанти 16-ски с гуми 205/50/16/договаряне
=Rudi= написа:Dimo_J написа:...но не ми понасят на колата.Причината поради която ги продавам е , че колата започна да вози по-твърдо, а и на тези 100 коня май малко им натежаха джантетата.Прекалено откровено изложи причините и всички с под 100 коня дръпнаха юздите.Мисля че затова кръга на потенциалните купувачи се сви, но пък си честен с колегите. Успех!
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар